Nye domener – takk til NBF

Min deltidsarbeidsgiver Norsk Bibliotekforening tilbød seg å sikre Biblioteket tar saka skikkelige domenenavn. Det sa jeg sjølsagt ja takk til, og dermed fører nå både bibliotekettarsaka.no og bibliotekettarsaken.no til den norske versjonen (med andre ord hit), og librarycase.org til den engelske.

Men inntil videre peker de til de «gamle» plasseringene, på henholdsvis WordPress og Google sine gratissørvere. Flytting av innhold og oppdatering av interne lenker osv. er såpass tidkrevende at jeg venter og ser til dette eventuelt «tar av».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: