… ein av våre få prekære intellektuelle

Vi som tinger Dag og Tid har lenge visst at det gikk mot slutten for Walid al-Kubaisi, for i den faste spalta hans har vi bare fått repriser, forklart med alvorlig sjukdom. Når bladstyrar Gjerdåker i dag skriver varmt om ham, minner han blant annet om et dikt som Kubaisi har oversatt, der vi blir presentert et bilde av biblioteket, knytt til drømmen om frihet, som er vel verdt å ta med seg. Nasjonalbiblioteket har digitalisert samlinga «Gleden er ikke mitt yrke» av syreren Mohamed Al-Maghout og diktet «Den foreldreløse».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: