Bibliotekbloggere blir installasjonskunst!

blomqvistI Oslo sentrum, på det tradisjonsrike Blomqvist Kunsthandel i Tordenskiolds gate 5, åpner det 7. januar noe så sjeldent som en foto- og kunstutstilling med bl.a. bilder fra bibliotek, fra det vi om noen år kan kalle «Gamle Deichman». Det dreier seg om fotografen Magnus Bjerk som har gjort «en serie fotografier som kommenterer samfunnspolitiske spørsmål knyttet til bibliotek og ytringsfrihet». Her inngår også «biblioteksaktivistene Anders Ericson (N) og Mikael Böök (Fin)«, med andre ord herværende bloggere, med bibliotekpolitiske tekster i stort og svært smått format.

One Trackback to “Bibliotekbloggere blir installasjonskunst!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: