Ikkje aprilspøk!

Skjermbilde 2020-04-01 21.53.40I dag, 1. april 2020, blei det annonsert at bloggaren har fått Norsk Bibliotekforenings pris. Tildelinga skulle funne stad under festmiddagen under Bibliotekmøtet i Haugesund 19. mars, men som alle veit …  I talen ho skulle ha halde, dreg leiar Mariann Schjeide, som eg var i lag med i NBF-samanheng lenge før ho blei leiar, fram både journalistgjerninga mi i foreininga, blogginga og innsatsen min på NBF-juleborda (!).

Eg svarte i dag med ein takketale, men som det kanskje kan vere like greit at eg ikkje fekk høve til å halde under festmiddagen … Men stor takk, altså. Det er ikkje så verst å høyre til denne gjengen 🙂

6 Responses to “Ikkje aprilspøk!”

  1. Vel fortjent, Anders. Jeg følger deg med stor glede og interesse. Håper du orker å stå på videre.

  2. Vi er mange ja som vil takke deg. Ikke bare de etablerte innen bransjen, men og de uetablerte 🙂

Trackbacks

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: