Kunskapsspanarna – forbilledlig!

Man oppdager etter hvert at Biblioteket-tar-saka-beslekta ideer slett ikke er noe nytt på bibliotekområdet. Det gjelder “bare” å få tenkemåten til å gjennomsyre bibliotekarhverdagen og få satt ting i system.

En over to år gammel tjeneste som virkelig er i “BTS-ånd” er den svenske Kunskapsspanarna (misvisende lenke, 7.11.2018), der søstertjenestene til Biblioteksvar.no, nemlig Fråga biblioteket og Jourhavande bibliotekarie, stiller opp for tv-kanalen Kunskapskanalen (SVT) og på nettsida si leverer lenker til kvalitetsressurser på Verdensveven, samt til bøker for videre lesing – til hvert enkelt program. Dette tilsvarer omtrent Rett på sak, “mini-varianten” av BTS.

No Trackbacks to “Kunskapsspanarna – forbilledlig!”

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: