Støy i stillhetens hus

nye deichman støyNye Deichman, det planlagte nye hovedbiblioteket i Oslo, har ideer om «det kontroversielle biblioteket». I denne brosjyra står det blant annet om «Støy i stillhetens hus – Deichman engasjerer
og provoserer!»:

«På biblioteket er det stor takhøyde! I underetasjen finnes egnede lokaler for folkemøter og debatter.  Opplevelser og ulike sanseinntrykk er det rikelig av også videre oppover i etasjene. Her finner du blant annet kreative verksteder for egenproduksjon og levende formidling.

Biblioteket er en arena for demokrati og frie ytringer. Deichman engasjerer og provoserer!

Det nye biblioteket er innrettet slik at det blir gradvis stillere oppover i etasjene. I de øverste etasjene blir det lagt til rette for litterære dypdykk og konsentrasjon. Her hersker den tradisjonelle bibliotekstemningen, reolene vil stå tettere og høyere, og etasjene innbyr til opphold for de lange tankene, studier og ettertanke.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: