Fotballdebatt på biblioteket

LSK – Lillestrøm Sportsklubb – redda plassen i herrefotballens eliteserie, men først i siste serierunde, med et såkalt nødskrik. I Skedsmo kommunes hovedbibliotek arrangeres det derfor torsdag et åpent debattmøte om lagets framtid.

Sentrale tema for denne bloggen er biblioteket som møteplass og debattarena, men det er tvilsomt om LSK-møtet aleine burde kvalifisere til et eget innlegg. Viktigere var det kanskje at Skedsmo kommunes hovedbibliotek ikke ligger i Lillestrøm (for i Kunnskapsbyen Lillestrøm er det ikke noe bibliotek), men på det sterkt rivaliserende tettstedet Strømmen. Der bloggeren vokste opp …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: