Nei til emosjonelle puddinger

Skjermbilde 2018-10-04 12.28.02I dagens Klassekampen hyller Jo Røed Skårderud bibliotekarene:

«I en tid hvor unger skal skjermes for all fysisk og psykisk motgang, lekeplasser dekkes med skumgummi og ingen barn får gå utenfor synsvidde uten en smarttelefon, gjør de en viktig jobb for å hindre at barna våre forvandles til emosjonelle puddinger. Lørdag spurte jeg bibliotekaren i den lokale barneavdelingen hvor gammel hun mener min datter må være før vi kan lese Brødrene Løvehjerte».

Så lekser han opp de mange dramatiske tildragelsene i Astrid Lindgrens viktigste (?) bok. Og hvor gammel bør dattera være? Se snippet vårt fra avisa.

PS: Under EUs kommende opphavsrettsregime vil algoritmene da slå ned på fotoet vi tok av papiravisa? Hva med sitatet? Helt eller delvis forbudt? Det de sier vil bli tillatt er «individual words». Mystisk.

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: