Treretters bibliotek-PR

rygge meny2-COLLAGEElevkantina på nye Rygge ungdomsskole er nærmeste nabo til det flotte biblioteket (kombinasjons-), og der oppdaga vi nylig en glansa «meny» signert biblioteket. Du finner ingenting du blir mett av, men du får bibliotekets «for- og hovedretter», «drikke», info om «allergener» osv. osv. Menyen er skolebibliotekar Maja Samsonstuens idé. Hun har ei fil hun gjerne deler med dem som måtte være interessert i å se nærmere på trykksaken og kanskje gjøre noe liknende.

PS: Ryggefolka har virkelig oppfinnsomhet og humor: Ved Larkollveien sto tidligere dette skiltet. Til det nye biblioteket er nok avstanden litt mer enn 86 meter, så de må måle opp og sette opp nytt. Syns nå vi 🙂

rygge bibliotek 86 meter b.png

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: