Barske Bibliotekarer på Blomqvist

barske utsnitt

Klikk på bildet for å se alle de fjorten Barske Bibliotekarene

I går åpna «bibliotek- utstillinga» for fulle hus på Blomqvist Kunsthandel i Tordenskioldsgate i Oslo sentrum.

I tillegg til Magnus Bjerks fotografier fra Deichman, fra de innerste magasinene til oppe på taket, rommer utstillinga glasskunst, lysinnstallasjoner og bokbål(!). Men ikke å forglemme 141 post-it-lapper med blant annet presentasjon av fjorten «Barske bibliotekarer» og diverse andre biblioteksitater. Denne delen er utført av herværende bibliotekbloggere, Mikael Böök og Anders Ericson. Bøkene der sitatene er tatt fra, pluss en del andre, er også utstilt. Velvillig lånt og fjernlånt via Deichmanske bibliotek. Et hefte som presenterer bibliotekdelen av prosjektet fås i utstillingslokalet.

Utstillinga er åpen til 31. januar.

2 Trackbacks to “Barske Bibliotekarer på Blomqvist”

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: