Fotografiet av biblioteket (r)

soli-brug-nov16Soli Brug, et tradisjonsrikt kunstgalleri nær E6 nord for Sarpsborg, henger det til og med 4. desember ei utstilling med kunstnere fra samme by (som feirer 1000 år i år). En av kunstnerne er fotografen Magnus Bjerk. Disse bildene hans har vært utstilt før, nemlig på Blomqvist i Oslo i januar. Og her på bloggen skreiv vi om dem da, fordi bibliotek er et motiv på flere av bildene. Og fordi begge herværende bloggere, samt et antall barske bibliotekarer, deltar med tekster, både på veggene og i et bibliotekpolitisk hefte som ligger framme, til utdeling.

Så velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: