This June in Chicago!

Louis_Armstrong2The present blogger is in fact invited to present a paper at the one and only ALA 2017 Annual Conference (around 25,000 participants, they say). At a seminar on 24 June called Libraries Transform: Programs and Services for Sustainable Environments, Social Justice, and Quality Education for All.

And it all takes place in the City of Chicago. To turn up there has been quite successful for quite a few people during the years.

 

6 Responses to “This June in Chicago!”

  1. WOW. Gratulerer!

  2. Takk, Knut. Håper å slippe inn. En langt mindre politisk belasta venn måtte nylig tilbringe nesten to timer i innreisekontrollen.

  3. Du kommer til å bli en hit!

    Og morro med Louie link! Jeg er ikke 100% sikker på hvorfor jazz og blues musikere og generelt svarte folk begynte å flytte fra New Orleans til Chicago. N’Orleans var jo kjent som en veldig mye mindre rasistisk by der svarte var friere enn andre steder i sørstatene. Tror det var fordi rasismen økte enda mer i New Orleans og samtidig var det tilfeldigvis flere jobber både for jazzmusikere og i industrien i midvesten, slik at mange musikere og ufaglærte svarte flytta dit… Trrror jeg. Du får dobbeltsjekke det med Chicagoerne når du er der.

    Apropos sustainable environments i midvesten: jeg så nettopp Siri Hermansen (som stiller ut på Akershus Kunstnersenter + 3,14 i Bergen) sin film om kunstnere som driver med urbant jordbruk i Detroit:
    http://www.sirihermansen.com/project_landoffreedom.html

  4. … urbant jordbruk i Detroit! Hvem skulle trudd det! Skulle gjerne dratt dit også, men …

Trackbacks

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: