Vipps noen kroner til norsk bibliotekforedrag i Chicago! Fotokunst til rause givere!

>> In English.

Absence Of Conflicting Views

Klikk for å se fotokunsten

Bloggeren er 24. juni invitert til å holde et foredrag med tittelen «Libraries Improving Public Participation and Democracy» i Chicago på verdens største bibliotek- konferanse, arrangert av den US-amerikanske bibliotekforeninga, ALA.

>>Siste nytt 15.5.: Innsamlinga er avslutta og innbrakte NOK 8213 (inklusive Paypal)! MANGE TAKK! Det er godt over halve budsjettet! De 7 aller mest spandable vil etter hvert bli kontakta ang. fotokunsten.

Men det gis ikke honorar, og jeg må betale reise og opphold sjøl. Jeg vil kombinere turen med å skrive om det viktigste under den spennende konferansen her på bloggen. Og for tidsskriftet Bibliotek i samhälle (Bis). Derfor denne innsamlinga på Spleis.no. Betaling bl.a. med Vipps og kort. Eller PayPal.

Alle bidrag, små og store er velkomne! Men de sju mest spandable blir «premiert» med originale fotografier med bibliotekrelaterte motiv av fotografen Magnus Bjerk

Hvis reisa ikke blir noe av vil jeg bruke pengene, eller et evt. overskudd, til arbeidet med ei bok med arbeidstittelen «Libraries Improving Public Participation and Democracy».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: