Bibliotekdebattidé: Byutvikling!

spaans kjopeAvisa Dag og Tids hvileløse Ronny Spaans har nå samla byutviklingsreportasjene sine i boka Kjøpesenterlandet: Planlaus norsk stadutvikling. Torsdag har Moss bibliotek invitert ham til å innlede til debatt.

Nytt 12.5.: Ifølge Moss Avis ble det en god debatt på dette møtet på biblioteket.

Helt konkret tar Spaans for seg 34 byer og tettsteder, mange av disse med alvorlige utviklingssyndromer og identitetsproblemer. Langtfra alle har politikere og administrasjoner med ambisjoner om å gjøre noe særlig med det, men alle har i alle fall bibliotek!

Utgangspunktet er altså ei bok, men her vil det garantert bli debatt også, ikke bare opplesing og bokbad.

One Trackback to “Bibliotekdebattidé: Byutvikling!”

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: