«Er bibliotekene åpne?»

Skjermbilde 2020-05-16 20.11.50Kulturdepartementet nemnde i går biblioteka i ein tekst om «Spørsmål og svar om bransjestandarder og smittevernsveiledere». Skråll nedover og finn undertittelen «Er bibliotekene åpne?». Dei lenker opp til Nasjonalbiblioteket sine nettsider der dei seier det «ligger … diverse informasjon om dette». Men lenka går til NBs generelle nyheitsside, der den viktigaste informasjonen om dette i dag (16. mai kl 15) må leitast etter i eldre saker. Og dei nemner ikkje rettleiaren til NBF og BF.

Dermed kan dette bli både for kortfatta og vanskeleg for mange. I alle fall for bibliotekbrukarar. Underkapitlet om «Frivillighet, idrett og organisert fysisk aktivitet» er mykje meir detaljert og informativt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: