Bibliotek vs. journalistikk: 1 – 0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Dei kvasse på Fana filial» driver reklame for biblioteket som kunnskapsleverandør nesten hver uke når de deltar i Dag og Tids litterære quiz Klok på bok. Vi besøkte dem i 2011 for Bibliotekforum.

Tilliten til US-amerikanske aviser og kringkasting er rekordlav, både hos Trump og folk flest. Blant folk under 29 er tilliten bare 22 prosent. Men ifølge journalistikknettstedet Poynter 19. januar står folks tillit til folkebiblioteket sterkt: 78 prosent mener biblioteket er i stand til å skaffe dem pålitelig kunnskap, og blant unge og unge voksne er det opp i 87 prosent. Og 65 prosent av befolkninga mener biblioteket bidrar til at de «vokser som mennesker».

>> Nytt 30. januar: Avisa Vårt Land har også fanga opp saken.

 

One Trackback to “Bibliotek vs. journalistikk: 1 – 0”

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: