Lesing ved sommarleite

Bloggaren er i sommarmodus og har funne attende til blant anna Sandemose, Karin Fossum og Kerstin Ekman. Og den ganske nye romanen hennar, «Löpa varg». Om livet etter søtti. Sitat frå denne: «I min En jägares dagbok [Turgenjev, min merknad] slog jag opp den oerhörda berättelsen om sången i Kolotovka. När jag läste irrade tankarna iväg. De var livegna de flesta som fågeljägaren råkade på när han strövade omkring med bössan. Men ibland sjöng de alltså. Gör vi det fast vi inte är livegna? Inte fan gör vi det. Det behövs ju inte. Vi har ju Melodifestivalen».

One Comment to “Lesing ved sommarleite”

  1. Å, nei – ingen grunn til å la være å synge for det: i dusjen, evt når det plutselig dukker opp en gammel, låt/vise, eller i godt selskap. Noe av det hyggeligste jeg møter, er skoleklasser, fra nabolaget, noen av dem synger, med læreren i spissen……

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: