Megafon til utlån

Bibliotekbloggeren Peter Alsbjer har samla på originale ikke-boklige bibliotektilbud. Jo, foreldre kan virkelig ha behov for å låne kakeformer når barnebursdagsmotene skifter, og for jobbsøkere uten slips kan biblioteket bety den store forskjellen. Kopimaskiner, prosjektorer og smartboard er det vel mange bibliotek som har, men på Fisksätra bibliotek i Nacka ved Stockholm tilbyr de det, sammen med en mengde annet utstyr, inklusive megafon, under fellesbetegnelsen demokratisk utrustning. De har valgt @rena för demokrati som profil for biblioteket.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: