Alternativ bruk av en torsdagskveld

Verden (og særlig USA) flommer over av bibliotekkampanjer, -konferanser og kurs som handler om om å demme opp for falske nyheter, “alternative fakta” og det som verre er. 1. juni arrangerer den etter hvert veldig internasjonale “bevegelsen” Library 2.0 (23,000 members from 174 countries!) en online og gratis mini-konferanse med tittelen “Digital Literacy & Fake News”. 

>> Bloggeren har deltatt tidligere og gjør oppmerksom på at det tar litt tid å kople seg til plattformen de bruker. Og det er lurt å prøve seg fram på forhånd i et practice room.

Heromkring kan vi følge konferansen mellom klokka 21 og midnatt. Da kan du riktignok denne torsdagskvelden gå glipp av for eksempel 4-stjerners middag (USA) og Hus til salgs i Australia (episode 953), men registrerer du deg, får du tilgang til opptaket. Etter hvert havner videoene også på Youtube.

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: