UK: Big bokhandlerboss slakter biblioteknedlegginger

I Daily Mail i dag uttaler sjefen for Waterstones, en av øyrikets største bokhandlerkjeder, at politikerne som nå legger ned bibliotek i rekordtempo er noen korttenkte spareknivsvingere (min relativt frie oversetting, men én jeg er godt fornøyd med) og at det vil påføre samfunnet alvorlige problemer i framtida.

Vi kan samme sted lese at bibliotekforeninga Cilip har regna ut at de mange nedleggingene har redusert bibliotekbevilgningene med 66 millioner pund, eller bortimot en omvendt bibliotekmilliard. Eller nærmere 10% reduksjon. Bloggeren Ian Anstice har mer om dette.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: