Informasjonsbehov om bibliotek og korona?

Skjermbilde 2020-05-05 12.36.54

På biblioteket i Corona i California har dei sjølvsagt drive-in innlevering av bøker

Det førebels siste innlegget på fagforumet biblioteknorge er frå 30. april, og Nasjonalbiblioteket som står for tenesta har per i dag ingenting å melde om bakgrunnen. Dei bør snart gjere det, til dømes på eit anna forum dei har på biblioteutvikling.no.

>> Nytt 5.5. kl 12.24: No er lista oppe igjen. Bra!

Her på bloggen skal vi prøve å halde fram med temaet korona og biblioteka, der det alt er over seksti innlegg. Men om biblioteknorge ikkje blir opna igjen blir det også slutt på innlegga våre fredag morgon med oppsummering av veka som gjekk. Då er det ei løysing å teikne seg for nyheitsbrevet, sjå i kolonna nede til høgre her, der ein får epost kvar gong det er noko nytt. Elles er vi både på twitter og på facebook.

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: