Kulturhuskrise

Nrk.no melder at «Kulturlivet rammes igjen»: Ei undersøking viser at det blir 40 prosent lågare aktivitet i år, og ifølgje ein prognose kan billettsalet ved norske kulturhus «falle med så mye som 65 prosent, sammenlignet med 2019».

Utan å kunne vise til nokon statistikk, vil bloggaren påstå at høgare billettprisar har ein del å seie.

Men dette kan bety eit løft for folkebiblioteka, som ikkje er kjende for dyre arrangement, faktisk gratis inngang ofte. Sjå fotoet frå ein presentasjon av ei ny lokalhistorisk bok på Moss bibliotek i førre veke. Stappfullt hus!

Rett nok liten variasjon i hårfargar …

2 Responses to “Kulturhuskrise”

  1. Liten variasjon i hårfarger… 😂 Bibliotekene burde hvert år ha et standup show hvor du oppsummerer året som har gått i sektoren. Det hadde jeg betalt for å komme inn gratis på.

Trackbacks

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: