Dansk interesse for «debattbiblioteket»

danmarks biblioteker MariannI det ferske nr. 3 av tidsskriftet Danmarks Biblioteker (pdf; se side 6-7), utgitt av Danmarks Biblioteksforening, har NBFs «formand», Mariann Schjeide, fått inn en godt plassert 2-siders artikkel med tittelen «Uafhængig mødeplads og arena for offentlig samtale og debat».

Det hun skriver er lite nytt for det norske bibliotekmiljøet, men det er såvidt vi kan se første gang et dansk tidsskrift har fatta interesse for den unike norske formålsparagrafen. Tidligere har det svenske Bibliotek i samhället, nr. 4/2013 (pdf; se side 26-27), dekket et seminar som foreninga med samme navn holdt i Nacka i november.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: