Siste: «Historisk» IFLA-forlik

Etter klagar på generalsekretær Leitner frå tilsette i IFLA blei han «løyst frå stillinga si» 8. april. Dette var då «the only possible solution to the current situation». Men ifølgje forliket som IFLA offentleggjer i dag blir han regelrett lovprist av hovudstyret på punkt etter punkt. Og han får framleis ha kontroll med finansane i stiftinga SIGL, eit samarbeid med Bill Gates Foundation, som han har bidratt sterkt til.

Ikkje rart at styret vel å ikkje seie éitt ord offentleg.

Svenske Biblioteksbladet er eitt av veldig få som har ein kommentar til dette i dag. Dei har vore omtrent aleine om å ha dekka denne saka, i tillegg til denne bloggen.

2 Responses to “Siste: «Historisk» IFLA-forlik”

  1. Tydeligvis ingen «stille sone» i IFLA

Trackbacks

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: