DK: Nasjonalbibliotekaren presses av kulturministeren

Den danske nasjonalbibliotekaren, Erland Kolding Nielsen, er ifølge bl.a. Nordjydske.dk under press fra både regjeringa og det mer ytre høyre når det gjelder et tilfelle av utleie av et møterom til den islamske organisasjonen Hizb ut-Tahrir. I alle fall inntil videre står biblioteksjefen fast på sin rett til å avgjøre dette. han sier til pressebyrået: «Hizb ut-Tahrir er nu engang stadig en lovlig organisation, og hvad jeg end måtte mene om den, så udøver vi altså ikke nogen form for forhåndscensur over for indholdet i de arrangementer, som vi lejer lokaler til, siger Erland Kolding Nielsen».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: