Å kassere eller ikkje kassere

Vi framsnakka ein bibliotekblogg i går, og då tar vi ein til med det same, ein som passar bra på ein fredag, nemleg bloggen «Trangt i hylla», med undertittelen «Kassering med glimt i øyet». Utgjevarar er Vikengeriljaen*, med ei viss Jannicke Røgler som sjefsbloggar.

Innlegget vi stoppa spesielt opp ved handlar om boka «Analyse og vurdering av norske biblioteksystemer. Strategisk IT-analyse for folkebibliotek 1995-2005». Men denne skulle dei då ikkje kassert, tenkte vi, for dette er jo bibliotekhistorisk viktig! Men så fann vi henne i Nettbiblioteket. Då får det vel gå.

* Vi hadde verkeleg ikkje trudd at rebellar som den tidlegare Buskerudgeriljaen så lett hadde kapitulert for Sanner sitt Sanselause Samanslåingsstrev! Dei kan umuleg ha fått med seg østfoldingar på dette 😉

2 Comments to “Å kassere eller ikkje kassere”

  1. Tusen takk for framsnakking av bloggen Anders. Dessverre har det kommet relativt få nye kasseringskandidater det siste året. Men, det ligger mange gobiter å se nærmere på i bloggen til inspirasjon. Og ja, vi måtte kapitulere. Nå er det Vikengeriljaen som gjelder 😀

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: