Og du trodde Tromsø ikke har litteraturhus?!

tromsø vinterprogram 2014Tromsø har hatt et eget litteraturhus på trappene ei tid. Men det ble visst bare med trappa. Den daglige lederen slutta i juni i fjor, da det var slutt på penger til lønn.

Men ta en kikk på vinterens/vårens program for BIBLIOTEKET (pdf-fil)!

Her er det arrangementer både i form av engangsforeteelser og mange faste, ukentlige poster. Som litteraturgrupper for ungdom og for flerspråklige kvinner, Ordførerens lyttepost og hyllevandringer med forskjellig innhold; Tromsøforfattere, en kriminell gjennomgang av Deweys klassifikasjonssystem (!), historisk «byvandring», Tre Formidable Fiaskoer – oppdagelsesreiser vi aldri vil glemme og Sant –ikke sant? et knippe romaner med virkeligheten som råstoff.

Sant –ikke sant? et knippe romaner med virkeligheten som råstoff
–>Her finnes det dette halvåret store og små festivaler: SPARK! Tromsø poesifestival 2014, Scenetekstivalen – et sambarbeid mellom stiftelsen Ferske Scener, Dramatikkens Hus og biblioteket og Slektsforskningsseminar i samarbeid med DIS.

Biblioteket huser også 25-30 ganger i året Internasjonalt Seminar – et informasjons- og debattforum i Tromsø, med nord/sør-problematikk, miljø/klima, fattigdom/utvikling og krig/fred som sentrale tema. Dette står FN-sambandet bak, med støtte fra NORAD.

One Trackback to “Og du trodde Tromsø ikke har litteraturhus?!”

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: